Bach.bryggen.hjemmeside.2
bredgade
dsc02795_2
finsensvej
lkc4242_2
lkc4304_2
rantzausgade_2012_008Ny ejer af alle butiks-ejendomme på Slotsbryggen i Nykøbing har fået ny ejer - som lover langsigtet plan ...

Køber af butikkerne på Slotsbryggen er Bach Gruppen København A/S, som efter at have ekspanderet kraftigt i hovedstadsområdet de senere år nu “går på indkøb” på Lolland-Falster.
- Vi køber naturligvis ejendommene, fordi vi kan se muligheder i området. Beliggenheden er jo fortrinlig. Men måske har man undervejs ikke helt brugt de kræfter, der er nødvendige for at få et område som dette til at fungere, siger direktør Anders Bo Bach, Bach Gruppen København A/S. Han understreger, at man har en langsigtet plan med området.

- Vi arbejder ikke med hurtige gevinster men satser på at beholde og udvikle de ejendomme, vi har, siger han.
Bach Gruppen A/S ejer og administrerer ejendomme for cirka tre milliarder kroner. Inden for de senere år - hvor en række ejendomsselskaber og -udviklere har været hårdt kriseramte, har netop Bach Gruppen A/S opkøbt et stort antal ejendomme hos banker og kreditinstitutter, som i de fleste tilfælde har måttet overtage ejendommene ved konkurser. Sådan som tilfældet altså også har været på Slotsbyggen.

- Vi har selvfølgelig undersøgt situationen omkring butikkerne på forhånd. Men vi er også nye i området og skal lige finde fodfæste. Nu ser vi frem til at få en dialog med eksempelvis både kommunen og Cityforeningen i Nykøbing, så vi kan komme i gang med at få løst de problemer, der har været.

Af: Hans Gandrup